wat doe ik als virtueel assistent voor jou? So virtual to the rescue!

In mijn vorig blogartikel kon je lezen welke voordelen een VA je als ondernemer oplevert. Je ontdekte ook dat niet elke VA administratieve taken opneemt, maar zijn of haar eigen expertise heeft. In deze blogpost neem ik je mee in de VA-wereld van So Virtual. Wat doe ik als virtueel assistent voor jou? Voor welke opdrachten kun je specifiek bij me terecht? 

Om het je gemakkelijk te maken deel ik mijn takenpakket in drie delen op:

So catchy, so visible en so online. Maar vooraleer ik hier meer duiding over geef, nog even het volgende: wanneer je een VA in dienst neemt, benut de samenwerking dan ook optimaal. Ik heb niets liever dan dat je me achter de schermen meeneemt en je obstakels met me deelt. Ik heb een creatieve geest en denk graag met je mee. Verder vind ik het ook gewoon gezellig van tijd tot tijd een praatje met je maken. Hoe beter we elkaar leren kennen, hoe groter de groeimarche voor je bedrijf wordt. Wat kan ik naast luisterend oor, kletspartner en bedrijfsmaatje nog voor je betekenen? Ontdek het hier! 

So catchy 

Sta je aan het begin van je onderneming en mis je inspiratie voor een catchy naam of een overtuigende slagzin? Ik hielp meerdere ondernemers aan een sterk merk en bijgevolg een vliegende start. Hiernaast haal ik met veel plezier mijn magisch pen voor je boven. Ik schrijf boeiende blogartikels,  wondermooie webteksten, bangelijke brochureteksten, eersteklas e-mails, …. Wervend of authentiek? Ik schrijf de teksten die je nodig hebt! Klanten zullen aan je lippen hangen. 

So visible

Wil je meer zichtbaarheid? Ik ben er voor je. Socials inplannen, je website up-to-date houden, een brochure opstellen. U vraagt, wij draaien. Maar even serieus, niets is zo tijdrovend als concepten bedenken en content uitwerken om je online zichtbaarheid te verhogen. Ik bedenk strategieën in jouw plaats, bouw je contentkalender uit, creëer visuals, schrijf captions en post ze. En jij krijgt terug de ruimte in je hoofd om een nieuwe cursus uit te werken, klantengesprekken te voeren of om gewoon even een adempauze te nemen. Teamwork makes the dreamwork! 

So online

Grijze haren krijg je van die website. De knop doet het niet. Grrrr. Je hebt een hoop frustraties en kan ze eigenlijk missen als kiespijn. Ik help je bij de opbouw van je website. Ook bij andere online tools bied ik ondersteuning, namelijk leerplatformen, geautomatiseerde nieuwsbrieven,…. Belangrijk is dat je aangeeft waar jij het meeste nood aan hebt. Samen bekijken we wat voor jouw onderneming het beste werkt. Lijkt je dit wat? Stuur me dan een berichtje naar hallo@sovirtual.be. Ik sta met een glimlach voor je klaar.