1-op-1 Strategische Contentsessie

Maak je boodschap glashelder, zodat je je de juiste snaar raakt bij droomklanten

In een Strategische Contentsessie krijg je de kans om...

Prijs: €295

Aaaah Sofie, je bent gewoon een fantastisch mens! Ik heb een strategische sessie met Sofie gehad en er is weer een hele nieuwe energiestroom. Ze heeft zo goed kunnen pinpointen wat ik voelde en nodig had. Ze ziet jou echt. Ze bracht me helderheid en terug een verbredend zicht in wat er mogelijk is. Ik bruis weer van energie 🥰
camera, film camera, photography-1705135.jpg
Lizzy - fotograaf
Lizzy Deruytter Visions

Na een Strategische Contentsessie kun je...

1

Zelf aan de slag met je teksten

Na de strategische contentsessie stuur ik je een behapbaar contentverslag. Je hebt alle puzzelstukken in handen om je boodschap helder neer te pennen.

2

Mij inschakelen als contentwriter

Je kunt mij ook inschakelen als contentwriter voor je website, nieuwsbrief, blog of andere content. Ik heb duidelijk overzicht over je missie, visie, waarden, ideale klant en tone of voice (je schrijfstem).

3

Mij inschakelen als contentbuddy

Of ik word je contentbuddy. Jij schrijft je teksten. Ik geef je feedback en tips, werp een ‘zacht-kritisch’ oog op jouw teksten en stel scherp waar nodig.

"In a gentle way, you can shake the world"

Ghandi