So Sofie

Let me live, love and say it well with good sentences!

Sylvia Plath

Sofie Maes-149

Wie ik ben en waarom ik dit doe?

Hallo! Ik ben Sofie en ben virtueel assistent met een focus op copywriting, communicatie en het boosten van jouw online zichtbaarheid. Ik help je onder andere bij e-books, nieuwsbrieven, sociale media, websites en online leeromgevingen. 

Begin 2021 zette ik de stap naar het ondernemerschap. Ik volgde een opleiding tot virtueel assistent bij Virtuas AcademyIk merkte dat heel wat ondernemers chronisch tijd tekort komen, heel wat uren verliezen bij het bedenken en neerschrijven van pakkende en overtuigende content en vaak het geduld verliezen bij technische problemen. Met mijn talige en technische kennis ondersteun ik je bij elk creatief project. 

Zin in een ontdekkingsgesprek? Ik hoop snel van je te horen!

Wil je iemand die...?

Je moet niet verder zoeken! 🙂

"Samenwerken met Sofie is alles waar ik van kon dromen. Communicatie loopt heel vlot. Sofie geeft duidelijk aan wanneer ze opdrachten kan voltooien en komt haar deadlines na. Haar copywriting is TOP! Ze neemt me erg veel werk uit handen, taakjes die drie weken op mijn to-dolijst blijven staan, knalt ze er gewoon door in een dag! Merci Sofie - mensen mogen blij zijn als jij op hun pad komt!"

Katia – Budgedminded

Waarom samenwerken?

Ik begrijp je struggles, ik ben immers zelf ondernemer. Als VA ondersteun ik je bij het plannen, organiseren en opschalen van je onderneming door effectief gebruik van digital marketing. Nood aan iemand die overtuigende copy schrijft in de juiste tone of voice of heb je eerder baat bij technische support? Ik bied je de ondersteuning die jij nodig hebt voor jouw projecten. 

Ik ben gecertificeerd in:

En dan nog iets persoonlijks...

Als klein meisje van drie hield ik van de fabeltjes van La Fontaine, niet veel later las ik alle avonturen van ‘De vijf’. In het middelbaar koos ik voor moderne talen en op mijn 18e ging ik Taal-en Letterkunde Nederlands/Frans studeren in Brussel en behaalde met glans mijn diploma in 2016. Hierna ging ik eerst kort als communicatiemedewerker aan de slag en vervolgens als taalleerkracht. Ik hou van taal, dat is wel duidelijk!

Maar meer nog! Ik hou van taal in al haar vormen: de beroerende taal van muziek, de bewegende taal van het lichaam en de dans, taal in woorden en zonder woorden. In mijn vrije tijd dans ik, speel ik dwarsfluit, ga ik sporten, lees ik boeken, naai ik mijn eigen kleren en ga ik op reis. Ik ben van vele markten thuis en heb een grote ontdekkingsdrang. Daarom hou ik ook zo van het online ondernemen. Je kan er zoveel wegen mee uit. Ik help je graag bij jouw zoektocht in de digitale wereld.