Portfolio

Persoonlijke webteksten met feeling voor Salty Vibes

Bij Salty Vibes kun je terecht voor een massage en een ontspannen tijd in hun guesthouse bij de duinen en het strand van Middelkerke. Wes en Ine wilden graag een website die iedereen een welkom gevoel geeft. Ik schreef webcopy met persoonlijke, speelse touch, in een relaxte tone of voice. 

www.saltyvibes.be

Heldere, uitnodigende webteksten met creatieve twist voor Res(e)t

Persoonlijke, heldere & overtuigende webteksten voor orthomoleculair therapeute Nadine van Het Balanshuis

'Zacht-zakelijke' webteksten voor asbestdeskundige Anne van Belsaco BV

Anne zocht een creatieveling die haar diensten als asbestdeskundige sexy, aantrekkelijk en toch zakelijk en SEO-proof kon verwoorden. Als vrouw in een (hoofdzakelijk) mannenwereld positioneert ze zich sterk onderscheidend met haar persoonlijke webteksten. Bekijk hieronder haar website. 

Warme, uitnodigende teksten voor creatieveling Gaby van Het Tovernaaldje + webdesign

Gaby wilde haar gepersonaliseerde, zelfgemaakte producten uit textiel graag via een webshop aanbieden. Ze zocht iemand die haar kon helpen bij de opmaak van een website in haar persoonlijke stijl. Ook voelde ze de nood om haar missie en visie helder te krijgen. Via strategische sessies vormden we haar verhaal. Ik schreef tot slot ook haar webteksten. Bekijk hieronder het resultaat. 

Elegante nieuwsbrief voor juweelontwerpster Daisy Verheyden

Daisy opende begin 2024 haar nieuwe galerie in Oostende en wilde graag samenwerken met een lokale copywriter die woorden kon geven aan haar fijnbesnaarde en elegante juwelen en collecties. Zo gezegd, zo gedaan. 

Bekijk hier één van haar nieuwsbrieven.  

Een enthousiaste, motiverende overtuigende mailfunnel voor Budgetminded

Katia van Budgetminded helpt vrouwen om geen stress meer te hebben over geld. Ze contacteerde mij voor de copy van een e-mailreeks voor haar programma Start to budget.

Bekijk hier een e-mail uit de reeks. 

En nog een. 

Vocal Vibes - online content om Arnhemse jongeren aan te spreken & te motiveren

Voor Elke van Vocal Vibes ging ik in de zomer van 2023 aan de slag als content creator. Ze wilde haar Instagrampagina nieuw leven inblazen om ook de jongeren uit de streek van Arnhem te motiveren om meer te gaan zingen. We brainstormden samen over de inhoud, missie, visie en waarden van Vocal Vibes en ik ging aan de slag. Tot op heden werken we samen en bewerk ik video’s, schrijf ik de social berichten, maak ik interactieve stories,…. Ondertussen heeft Elke een leuke bende van Arnhemse jongeren verzameld en is studentenkoor VIBES opgericht.  

https://www.instagram.com/vocalvibes.nl/ 

Concertgebouw Brugge - belevingsartikel voor December Dance

Als deel van de jongerenredactiegroep Soundcast schreef ik tijdens het festival December Dance een belevingsartikel en belevingsgedicht. 

Lees hier het gedicht.

Klik hier voor het belevingsartikel.